Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Με Αγγελοπούλου-“Σημιτοφύλακες”: Τιμούμε το 21 ή την υποτέλεια της χώρας;

Όλα ήταν περίλαμπρα στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή, όπου ολοκληρώθηκε η πανηγυρική έναρξη των εργασιών της Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του ’21, με το κανάλι της....
Βουλής να διακόπτει για να μεταδώσει μεγαλοπρεπώς την “ιστορική”τελετή.
Όλα θύμιζαν το μεγαλειώδες φιάσκο της Επιτροπής  για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας του 2004, οι οποίοι μετατράπηκαν σε μεγάλο φαγοπότι και πλιάτσικο και αποτέλεσαν το προοίμιο της υπερχρέωσης της χώρας και της μεγάλης κρίσης που ακολούθησε.
Και τότε, όπως και τώρα, η ίδια επικεφαλής της Επιτροπής: η υπερφιλόδοξη και από την καρδιά της ολιγαρχίας των Αθηνών, η κ. Γ. Αγγελοπούλου, η ίδια περίπου, όπως τότε, πολιτική προέλευση της “σύνθεσης” της Επιτροπής με πυρήνα γνωστούς “Σημιτοφύλακες“, παρών όπως τότε και σε αυτήν την λαμπρή τελετή ο άνθρωπος που εγκαινίασε την νέα εποχή της “εκσυγχρονιστικής βαρβαρότητας” στη χώρα, ο Κ. Σημίτης και βέβαια παρόντες και τρισευτυχισμένοι οι κ.κ. ΜητσοτάκηςΠρ. ΠαυλόπουλοςΙερώνυμος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Πρόεδρος της Βουλής, Φ. Γεννηματά, Όλγα Γεροβασίλη, ο ΘανΠαφίλης από το ΚΚΕ (!), κλπ κλπ μερικοί εκ των οποίων, μαζί με την Γ. Αγγελοπούλου, εκφώνησαν και βαρυσήμαντες ομιλίες.
Περιττό να τονίσουμε ότι η Επιτροπή είναι διορισμένη από πρόσωπα της προτίμησης και αρκετά του “περίγυρου” ή και της “αυλής” της κ. Αγγελοπούλου και προφανώς του Κυρ. Μητσοτάκη.
Ακόμα πιο περιττό να πούμε ότι από την Επιτροπή απουσιάζει σχεδόν οποιαδήποτε εναλλακτική ριζοσπαστική φωνή που να αντιπροσωπεύει από ιστορική σκοπιά και από σύγχρονη πολιτικοκοινωνική άποψη το πραγματικό ’21, το μεγάλο εθνικοκοινωνικό του περιεχόμενο και τη συγκλονιστική επικαιρότητά του για μιά Ελλάδα που θέλει να αποκτήσει επιτέλους την Εθνική της Ανεξαρτησία και να ακολουθήσει τον δρόμο της εθνικής ανασυγκρότησης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δημοκρατικής εμβάθυνσης.
Κάποιοι πικρόχολοι σχολιαστές τόνιζαν ότι οι πολιτικοί “υπάλληλοι” της γερμανοαμερικανοκρατίας και της διαπλοκής στην χώρα μας διόρισαν μιά Επιτροπή λίγο-πολύ στα μέτρα τους για να τιμήσουν, στο όνομα των 200 χρόνων από το ’21, το σημερινό”μνημονιακό” ή “μεταμνημονιακό” καθεστώς της υποτέλειας και της νεοαποικιοποίησης  της απειλούμενης με εθνικό ακρωτηριασμό Ελλάδας.
Να δείτε που ΑμερικάνοιΓερμανοίΒρυξέλλες και ΝΑΤΟ θα σπεύσουν ευλαβικά με υψηλές εκπροσωπήσεις να δοξάσουν την ελληνική ανεξαρτησία στους φαντασμαγορικούς εορτασμούς της Επιτροπής για τα 200 χρόνια του ’21.
Ξένοι κηδεμόνες και σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες θα γιορτάσουν εκείνο το ’21 που διαστρέβλωσανπαραποίησαν και παραμόρφωσαν και το οποίο ξεδοντιασμένο και χωρίς αιχμές αξιοποίησαν για να επιβάλλουν το προσκύνημα και την υποτέλεια της σημερινής Ελλάδας.
Δοξάστε τους!
Β.Ζ
Υ.Γ: Καλά όλοι οι άλλοι, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ τι δουλειά είχε σε αυτήν την χειραγωγημένη σύναξη, η οποία δεν επιδιώκει να τιμήσει αλλά να “θάψει” το σύγχρονο εξεγερτικό πνεύμα του ’21;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ