Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Ανησυχία για την Εγκληματικότητα στα Βενζινάδικα - Δηλώσεις Δ.Κακούρη, Προέδρου της Ένωσης

Ανησυχία επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Αιτωλ/νία από τις ληστείες, τις διαρρήξεις και τα απανωτά κρούσματα παραβατικότητας που σκορπούν φόβο και τρόμο στους... πολίτες.
Επιχειρηματίες βρίσκονται ξαφνικά πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές, όπως το ζευγάρι στο Κεφαλόβρυσο ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκουν κατεστραμμένες τις περιουσίες τους επειδή κάποιοι τις άλωσαν χωρίς δισταγμό, με σκοπό να βρουν έστω και λίγα χρήματα.Όπως το βενζινάδικο που έβαλαν στόχο στο Αγρίνιο τις βραδινές ώρες άγνωστοι και ξήλωσαν το αυτόματο πωλητή, ο οποίος είχε μόλις 100 ευρώ ενώ η ζημιά για τον πρατηριούχο ξεπερνά τα 15.000 ευρώ!
Το θέμα των συνεχών επιθέσεων στα βενζινάδικα έχει απασχολήσει την Ένωση Βενζινοπωλών Αιτωλοακαρνανίας Λευκάδας που ζητά επιπλέον αστυνόμευση στην περιοχή, ενώ δίδονται και συμβουλές από το νέο Δ.Σ. προς τα μέλη της να μην αφήνουν χρήματα στα πρατήρια και μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα ζητηθεί και συνάντηση με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας και Αιτωλίας, όπως δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του, στη δημοσιογράφο Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm 99.5, o πρόεδρος της Ένωσης, Δ. Κακούρης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ