Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Φοιτητές του Αγρινίου έξω από την Βουλή κατά της κατάργησης του ΔΠΠΝΤ (φωτο)

Έξω από τη Βουλή συγκεντρώθηκαν σήμερα φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών και του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και φοιτητές του... Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (ΔΠΠΝΤ) με έδρα το Αγρίνιο, οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην κατάργηση του τμήματος και την αντικατάστασή του από το Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας.
Γενικότερα η συγκέντρωση έλαβε χώρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που μεταξύ άλλων προβλέπει και την αναδιάταξη του ακαδημαϊκού χάρτη στη Δυτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ