Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Κοινή Συνεδρίαση Δημοτικών Συμβουλίων Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας για την Τριτοβάθμια Εκπ/ση στο Νομό, προτείνουν Κατσούλης-Καρατσόλης

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι.Π. Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και Παντελής Καρατσόλης προτείνουν να υπάρξει κοινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ναυπακτίας για το Σχέδιο Νόμου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Αιτωλοακαρνανία.
Αναλυτικά η επιστολή τους προς τους τρεις Δημάρχους αναφέρει τα εξής:
Κύριε Δήμαρχε
Διαβάζοντας το Σχέδιο Νόμου για τη συγχώνευση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Πατρών, γίνεται αντιληπτό πως προκύπτουν σοβαρά ζητήματα που άπτονται του παρόντος και του μέλλοντος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία.

Ζητήματα τα οποία δεν αφορούν μόνο το δήμο μας, αλλά και τους δήμους Αγρινίου και Ναυπακτίας.

Συγκεκριμένα το τμήμα της Ναυπάκτου χάνεται, τα δύο τμήματα του Αγρινίου θα λειτουργήσουν, αν λειτουργήσουν, την επόμενη χρονιά, ενώ για τα δύο νέα τμήματα του Μεσολογγίου προκύπτουν σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με την μη προβλεπόμενη γι’ αυτά κινητικότητα.

Για τα θέματα αυτά, καθώς και για πολλά άλλα ακόμη που προκύπτουν μέσα από τη λεπτομερή ανάγνωση του σχεδίου νόμου, προτείνουμε όπως αναλάβετε πρωτοβουλία μαζί με τους Δημάρχους Αγρινίου και Ναυπακτίας, για την άμεση κοινή σύγκλιση των τριών Δημοτικών Συμβουλίων, ήτοι του Μεσολογγιου, του Αγρινίου και της Ναυπακτίας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ