Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΕΠΑΜ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


 Έγινε καταγγελία από γονέα με αρχικά Κ.Χ. ότι τα παιδιά από τον Άγιο Βλάσιο Αιτωλοακαρνανίας και από το χωριό Αμπέλια Αγίου Βλασίου δεν μετακινούνται να πάνε στο σχολείο της Ποταμούλας, λόγω του ότι κανένας ιδιοκτήτης μεταφορικού μέσου δεν παρέστη στη δημοπρασία που έκανε η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος επειδή...
υπάρχουν χρέη της περιφέρειας από την περασμένη χρονιά.  
            Εδώ πρέπει να απαντήσουν οι υπεύθυνοι γιατί άφησαν απλήρωτους τους οδηγούς Ταξί. Ο νυν Περιφερειάρχης αλλά και σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο πρέπει να δώσουν λόγο. Το σύνταγμα είναι σαφές ως προς τη παιδεία που πρέπει να λαμβάνουν όλα τα Ελληνόπουλα. Το άρθρο 16 του Συντάγματος υποχρεώνει την πολιτεία να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε όλα τα Ελληνόπουλα να μαθαίνουν γράμματα. Το ότι τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σχολείο είναι αδίκημα καταλύσεως του συντάγματος, και τιμωρείται βάση του άρθρου 134 παρ. 2 του Π.Κ. αλλά και του 120 παρ. 3 του συντάγματος. Οι υπεύθυνοι να ξέρουν ότι  δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να περάσει έτσι. Το ότι οι κατοχικές δυνάμεις δεν τους αγγίζουν δεν σημαίνει ότι θα τη γλιτώσουν κιόλας.
            Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό όχι μόνο δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα αυξηθούν τα σχολεία που θα κλείσουν, αλλά και τα παιδιά που δεν θα μπορούν να πάνε στο κοντινότερο σχολείο. Ο λόγος είναι ότι καταλύθηκε το σύνταγμα, η χώρα έχει τεθεί υπό ξένη ΚΑΤΟΧΗ άρα δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα στη μάθηση για τα παιδιά. Μόνο όσοι γονείς μπορούν να αγοράσουν το δικαίωμα αυτό στα παιδιά τους, μόνο αυτά τα παιδιά θα μπορούν να μορφωθούν. Οι κατοχικές δυνάμεις θέλουν τα παιδιά μας να μένουν αμόρφωτα.  
             Το Ε.ΠΑ.Μ. για την κατάλυση του Συντάγματος καθώς και για την επιβολή της ΚΑΤΟΧΗΣ έχει καταθέσει Μήνυση – Έγκληση Συνηγορία για αποκατάσταση της Δημοκρατίας  επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ