Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αιτωλοακαρνανία: Κατσουλάρι Βάλτου: Μαθητές μεταφέρονται ακόμη στο σχολείο με καρότσα! (φωτο)

Έχουν περάσει περίπου 15 ημέρες από τότε που είδε το φως της δημοσιότητας το θέμα με τη μεταφορά μαθητών από τον οικισμό Κατσουλάρι του Θεριακησίου Επαρχίας Βάλτου Αιτωλ/νίας με καρότσα στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοπηγής και το πρόβλημα παραμένει…
Οι εικόνες έχουν διακινηθεί εδώ και αρκετές ημέρες μέσω του facebook, ενώ σήμερα διακινήθηκαν τρεις ακόμη που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα παραμένει ως έχει, παρά την έκταση που πήρε η είδηση.
Μέσω ανακοινώσεων η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης υποστήριξε ότι είχε μεριμνήσει για την έγκαιρη δήλωση των μαθητικών δρομολογίων και των δικαιούχων την τρέχουσα σχολική χρονιά, έτσι ώστε να είναι σε θέση η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσει τη διαδικασία της ανάθεσης.
Για την περίπτωση του Θερακησίου είχε αναφέρει πως βρίσκεται στην τελική φάση της ανάθεσης το δρομολόγιο, το οποίο έχει ήδη προκηρυχθεί και έχει περάσει από τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες.
Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας από την πλευρά της είχε υποστηρίξει ότι άμεσα, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ξεκίνησε το έργο της μεταφοράς μαθητών από τους προσωρινούς μειοδότες που αναδείχτηκαν από Διαγωνισμό. Σημειώνεται όμως ότι από τον Διαγωνισμό προέκυψαν 160 άγονες διαδρομές καθώς και νέα αιτήματα που δεν είχαν συμπεριληφθεί.
Όπως υποστήριξε πως τα άγονα δρομολόγια παρά τη δημοσιότητα που δίνεται μέσα από τη διαδικασία του ηλεκτρονικού διεθνούς Διαγωνισμού οφείλονται κυρίως σε αγκυλώσεις λόγω υποχρεωτικής εφαρμογής της νομοθεσίας που αφορά την τήρηση του κριτηρίου της έδρας των ταξί καθώς και της έλλειψης ενδιαφέροντος από υποψήφιους προσφέροντες.

«Ιδού το…ταξί που μεταφέρονται τα παιδιά από το Κατσουλάρι – Θεριακήσι στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοπηγής!

15 μέρες πέρασαν και το πρόβλημα παραμένει!

Κυβέρνηση – Τοπική Αυτοδιοίκηση ακούει;

(Τα παιδιά τα συναντήσαμε τυχαία στο δρόμο μας για Βαλμάδα – Θεριακήσι με το Βοήθεια στο Σπίτι – πάμε κάθε Τετάρτη» αναφέρει ανάρτηση πολίτη στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ