Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Με μεγάλο ακροατήριο και εκτός ΣΥΡΙΖΑ η εκδήλωση – συζήτηση στο Καινούριο για τον «Κλεισθένη Ι» (ΦΩΤΟ)

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση πολιτών και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, της ευρύτερης περιοχής της Τριχωνίδας, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – συζήτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Τριχωνίδας στη Κοινότητα Καινουργίου του Δήμου Αγρινίου, (στο...
cafe των Αφων Πανδρεμένου), την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 το πρωί, με θέμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η νέα διαδικασία για τα Δημοτικά Συμβούλια. 
Στην συζήτηση κεντρική ομιλήτρια ήταν η βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ και εισηγήτρια του ψηφισθέντος νόμου Μαρία Θελερίτη, χαιρετισμό έκανε η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου και πολλοί πρώην και νυν της τοπικής αυτοδιοίκησης, από διάφορους πολιτικούς χώρους. Μεταξύ αυτών διακρίναμε τον π. Δήμαρχο Θεστιέων κ. Β. Φουντούλη τον κ.
Κώστα Τσιρώνη δημοτικός σύμβουλος π. Δήμου Αρακύνθου και επικεφαλής συνδυασμού και επί σειρά ετών στο Κοινοτικό Συμβούλιο Παπαδατών Μακρυνείας από διάφορες θέσεις, διακρίναμε τους νυν Δημοτικούς Συμβούλους Αγρινίου κκ Χρήστο Κορδολέμη, Βλάση Σφυρή, τον πρόεδρος δημοτικής Κοινότητας Νερομάνας Α. Κατσιμάρδο καθώς και των κ. Τραπεζιώτη νυν δημοτικό σύμβουλο Αγρινίου και π. Δήμαρχο Θεστιέων. Υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση με ερωτήσεις για το τι ισχύει με το νέο θεσμικό πλαίσιο καθώς και παρατηρήσεις επί αυτού, όπως αναλυτικά τις κατέθεσε ο κ. Τραπεζιώτης και άλλοι πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί.
Από τους παρευρισκομένους έγιναν και τοποθετήσεις για τον "Κλεισθένη" με πιο χαρακτηριστική και ουσιαστική για το μέλλον της αυτοδιοίκηση αυτή του Αντιπροέδρου της Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, εκπαιδευτικού του ΕΠΑΛ Καινουργίου, όπου μεταξύ των άλλων με την ευκαιρία έθεσε και το ζήτημα της μη έγκρισης της ειδικότητας του σχολείου. Η εκδήλωση κράτησε για πάνω από δύο ώρες όπου τέθηκαν προτάσεις, και από τα οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή του Κώστα Ταφλανίδη για συγκρότηση ανοιχτών ψηφοδελτίων στις επικείμενες εκλογές στις 26-5-2018, ακόμα ακούστηκα και παρατηρήσεις για τον καινούργιο εκλογικό νόμο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ