Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΑΓΡΙΝΙΟ: Μέρα πένθους η σημερινή για το Ανυπότακτο Αγρίνιο

Από σήμερα το μεσημέρι ένας εξαιρετικά ευαίσθητος άνθρωπος έπαψε να βρίσκεται ανάμεσά μας. Ο Μιχάλης Φρίντζος, από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο», άφησε την τελευταία πνοή του στο Δημόσιο...
Νοσοκομείο του Αγρινίου. 

Ο Μιχάλης οργανώθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) το 1979, ενώ τις δύο τελευταίες δεκαετίες συμμετείχε ενεργά στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. 
Ως μουσικός συμμετείχε στο λαϊκό σχήμα «Λαϊκά Μητρώα» και αμέσως μετά ίδρυσε με τον Σπύρο Νικολάου την μουσική σκηνή «Ανδρομέδα», η οποία κρατάει μέχρι σήμερα ζωντανό το πολιτιστικό της αποτύπωμα στα μουσικά δρώμενα της πόλης του Αγρινίου. 
Πέρα και πάνω από όλα αυτά όμως, ο Μιχάλης, ήταν ένας άνθρωπος που ακροβατούσε με ευαισθησία ανάμεσα στις καθημερινές αντιξοότητες των καιρών, πλουτίζοντας με το έξυπνο χαμόγελό του τις μέρες και τις παρέες των φίλων του. 
Για όλους εμάς που συγκροτούμε την αυτοδιοικητική παράταξη «Ανυπότακτο Αγρίνιο» η σημερινή μέρα είναι μια μέρα πένθους. 
Η εξόδιος τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στις 12:00 το μεσημέρι, στην Αγία Βαρβάρα Αγρινίου, όπου, από τις 11:00 το πρωί, θα βρίσκεται εκτεθειμένη η σορός του για το τελευταίο αποχαιρετισμό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ