Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Π. Μοσχολιός: Άλλη μια χρονιά χωρίς νέα σχολικά κτίρια

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παύλος Μοσχολιός έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά της Προσχολικής, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στους δασκάλους και καθηγητές, καθώς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη, για να αντιμετωπίσουν το δύσκολο έργο τους. 
Όμως και αυτή η χρονιά, δυστυχώς, ξεκινά με πολλά προβλήματα στην πόλη μας, ιδιαίτερα στον τομέα της σχολικής στέγης, με την Δημοτική Αρχή να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην αρμοδιότητά της να κατασκευάσει νέα σχολικά κτίρια, αφού άφησε να περάσουν ανεκμετάλλευτες δύο προσκλήσεις της Περιφέρειας (Απρίλιος και Σεπτέμβριος του 2016) για νέα σχολικά κτίρια, παρ’ ότι της παραδώσαμε τις μελέτες για δύο σχολικές μονάδες. 
Έτσι θα καταγραφεί στην νεότερη ιστορία της πόλης ως η μοναδική Δημοτική Αρχή που στην πενταετή θητεία της δεν θα έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ούτε μια νέα σχολική μονάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ