Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αγρίνιο: Ξεκίνησε η δίκη πρώην αιρετών για τις αναθέσεις στον δήμο Αγρινίου από το 1998 μέχρι και το 2006 (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου ξεκίνησε σήμερα η δίκη των 17 εργοληπτών και των 27 πρώην αιρετών (Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Αγρίνιου) για αναθέσεις έργων από το... 1998 μέχρι το 2006.
Η δίκη πιθανότητα θα διαρκέσει ημέρες. Αρχικά ήταν προγραμματισμένη η υπόθεση να εκδικαστεί του Σεπτέμβριο του 2017 στο Τριμελής Εφετείο Κακουργημάτων και αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2018. Οι κατηγορούμενοι όμως δεν είχαν όλοι νομική εκπροσώπηση, με αποτέλεσμα να οριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι. Αναμενόμενο ήταν συνεπώς να τους δοθεί χρόνος ώστε να μελετήσουν την δικογραφία και γι αυτό ξεκίνησε σήμερα η δίκη. Το κατηγορητήριο για τους συνολικά 44 κατηγορούμενους είναι «απιστία στην Υπηρεσία σε βάρος ΟΤΑ από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση» σε βαθμό κακουργήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ