Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις “Λιμνοθαλασσιώτικα 2018”


Μορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος                                                                 Μεσολόγγι, 09/09/2018
Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ»
 Για τη λήξη των εκδηλώσεων
ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΙΩΤΙΚΑ 2018
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις “Λιμνοθαλασσιώτικα 2018” που διοργανώθηκαν από το Σύλλογό μας και φέτος από 5 μέχρι και 8 Σεπτεμβρίου.

Τα Λιμνοθαλασσιώτικα 2018 φιλοξένησαν στις 5 Σεπτεμβρίου στο θέατρο στο λιμάνι Μεσολογγίου τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», το Λαογραφικό Σύλλογο Ευηνοχωρίου «Άγιος Ιωάννης» καθώς και το Χορευτικό Τμήμα Κατοχής του Αθλητικού Συλλόγου «Αχελώος» σε μια βραδιά παραδοσιακών αιγαιοπελαγίτικων χορών. Οι συμμετέχοντες σύλλογοι ενθουσίασαν τους πολλούς παραβρισκόμενους που αγκάλιασαν την εκδήλωση.
Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καρβέλης, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας κ. Τάσος Σκαρμούτσος που απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο πρόεδρος του ΧΥΤΑ κ. Λάμπρος Σταθόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Γιώργος Κοντογιάννης.
Στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε Εσπερινός και Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αη Σώστη στην ομώνυμη νησίδα. Ιερούργησε ο Εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου, πατέρας Κωνσταντίνος Δημητρίου. Έψαλλαν οι Λαμπαδάριοι της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Σπυρίδωνος κ.κ. Νικόλαος Φλώρος και Αλέξιος Ζαρζάνης και οι Σωτήριος Σύρμος και Νικόλαος Λουκάς. Ο Σύλλογός μας πρόσφερε με την επιμέλεια των κυριών του ΔΣ εδέσματα στους εκατοντάδες φίλους που παρακολούθησαν αυτό το διήμερο.
Η εκδήλωση που έκλεισε τους εορτασμούς ήταν το γλέντι των φίλων στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ραδιομέγαρο, με εντυπωσιακή συμμετοχή και κέφι.
Όλη την εβδομάδα, συγκεντρώθηκαν με την υποστήριξη και του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» Διονύσιος Σολωμός σχολικά είδη, που θα διανεμηθούν με την πολύτιμη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας σε άπορους μαθητές.
Στο κλείσιμο των εορτασμών, θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε:
την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο για την συνεργασία,
την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και τον πρόεδρό της κ. Τάσο Σκαρμούτσο,
το λιμενικό Ταμείο για την παραχώρηση του θεάτρου,
τον Εφημέριο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου, πατέρα Κωνσταντίνο Δημητρίου που ιερούργησε στον Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία στον Αη Σώστη καθώς και τους Ιεροψάλτες.
τον Δημήτρη Μυλωνά για τη βοήθεια που πρόσφερε στην μετακίνηση των προσκυνητών
Στους φετινούς εορτασμούς ο Σύλλογός μας συνεργάστηκε και με άλλους συλλόγους, μια κίνηση που επιθυμούμε να επαναληφθεί και στο μέλλον. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους στην επιτυχία των εκδηλώσεών μας.
Να ευχαριστήσουμε επίσης για τις προσφορές τους:
το πολυκατάστημα «Σκλαβενίτη» για δωροεπιταγή 80€ που μας διέθεσε
τον κ. Τρικενέ για το ούζο από την ποτοποιεία του
τον αρτοποιό κ. Μπούζα και το Μελισσάκι για τα γλυκά που προσέφεραν
τα ιβάρια για τα παστά ψάρια
την κ. Νερατζία Κοντογιάννη για τις ανθοσυνθέσεις
τον κ. Κώστα Καρκανιά για την προσφορά των λευκωμάτων
το κατάστημα «Θεοτοκάτος» στο Μεσολόγγι για τη δημιουργία των αναμνηστικών προς τους συλλόγους
τον κ. Δημήτρη Τσιγαρίδα για την άψογη κάλυψη των εκδηλώσεών μας με ήχο και φως
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας των εκδηλώσεών μας, Onairnews και Αιχμή καθώς και όσους φίλους δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) προωθώντας τις εκδηλώσεις μας.
Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τα μέλη μας, τις φίλες και τους φίλους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας και μας στηρίζουν.
Ο Σύλλογος μας έχει συνδέσει την διαδρομή του με τη Λιμνοθάλασσα και τα ιστορικά δρώμενα στον τόπο μας. Μέσω των δράσεων και εκδηλώσεών μας, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ανάδειξης και προστασίας του πλούτου της λιμνοθάλασσας, σύμφωνα και με τους σκοπούς της ιδρύσεώς μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                                  Η Γραμματέας

    Κωνσταντίνος Κατσαρός                      Μαρούλα Χολέβα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ