Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ 120 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Παράρτημα Αγρινίου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καθώς και η Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και το Τ.Σ. Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ κατέθεσαν σήμερα το πρωί στεφάνι στο χώρο του.... Μνημείου των 120 στην Αγία Τριάδα (φωτο).
74 χρόνια πέρασαν από τη δραματική εκείνη Μεγάλη Παρασκευή του 1944, θυσία στο βωμό της απελευθέρωσης της Πατρίδας. Το Αγρίνιο πρόσφερε στην ιστορία της αγωνιζόμενης Ελλάδας, του ΕΑΜικού κινήματος, το ολοκαύτωμα των 120 δολοφονημένων – εκτελεσμένων παιδιών του. Τους 117 στην Αγία Τριάδα και τους 3 κρεμασμένους στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου:  Τα μέλη της θρυλικής ΕΠΟΝ Πάνο Σούλο – Χρήστο Σαλάκο – και τον Αβραάμ Αναστασιάδη συνταξιούχο υπάλληλο της Α.Τ.Ε.

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ