Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Επιστολή Ν. Μουρκούση προς τους Αιτωλικιώτες

Ι.Π. Μεσολογγίου  4/11/17
     Επιστολή προς τους Αιτωλικιώτες
Αγαπητοί φίλοι, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Αιτωλικού.
η πρόσφατη σφράγιση της πηγής Κεφαλοβρύσου από την Διεύθυνση Υγείας, αποδεικνύει περίτρανα τον εμπαιγμό του Δημάρχου εις βάρος σας.
   Το νερό αυτό παραμένει ακατάλληλο για κάθε χρήση κι όμως ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Νίκος Καραπάνος, μέχρι σήμερα, επέτρεπε κρυφά να....
αναμιγνύεται στο δίκτυο παροχής νερού που φθάνει στα σπίτια σας.
   Επίσης, παρά τις σθεναρές αντιρρήσεις μας, δημοπράτησε πρόσφατα έργο ..εξυγίανσης του νερού της πηγής Κεφαλοβρύσου με .. φίλτρα άνθρακος, για να πίνετε εσείς και τα παιδιά σας. Εξυπηρετώντας προφανώς δικές του σκοπιμότητες…
   Εμείς, σε δημόσια ανακοίνωση την 4 Ιανουαρίου 2017, γράφαμε αυτά που είπαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, επί λέξει:
«Διαφωνούμε πλήρως με την εμμονή του Δημάρχου και της Περιφέρειας να δημοπρατήσουν οποιοδήποτε έργο για την πηγή αυτή, καθώς δεν υπάρχει καμία  εγγύηση πως μετά την ολοκλήρωση του έργου η πηγή θα μπορεί να δώσει πόσιμο και υγιεινό νερό. Κρίνεται απαραίτητο να τροποποιηθεί το σκέλος της δημοπράτησης που αφορά την εξυγίανση της πηγής, με πολιτική παρέμβαση, ώστε να μην σπαταληθούν άσκοπα πολύτιμα κονδύλια.
Μόνη αποδεκτή και μόνιμη λύση του προβλήματος της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού, είναι η μεταφορά νερού από τον Εύηνο ποταμό».
   Σήμερα, φίλοι Αιτωλικιώτες, αντιλαμβάνεσθε πλήρως την ανικανότητα και την σκοπιμότητα του κ. Καραπάνου και έχετε δίκιο να είστε οργισμένοι. Φρονούμε ότι πλέον η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει δυναμικά και ουσιαστικά, σταματώντας τα ψέματα του δημάρχου και τον «κατήφορο» όσων συνεργατών ακόμη τον στηρίζουν.
   Τέλος, η Περιφέρεια οφείλει να αντιληφθεί ότι τα κονδύλια που διέθεσε από το ΕΣΠΑ για το νερό του Αιτωλικού, πάνε στράφι. Κι αν η παρούσα ηγεσία της επιχειρήσει να ξαναεκλεγεί, θα βρει το πρόβλημα του ακατάλληλου και τοξικού νερού του Αιτωλικού άλυτο μπροστά της, παρά το πάρτυ των εκατομμυρίων ευρώ.
   Σας καλούμε, την υστάτη στιγμή να αντιληφθείτε το μέγεθος της κοροϊδίας και να αντιδράσετε ουσιαστικά. Εμείς, πάντα είμαστε δίπλα σας και τότε και τώρα, παρά τα ασύστολα ψέματα που έντεχνα διέσπειραν εις βάρος μας.
   Το Αιτωλικό δικαιούται υγιεινό πόσιμο νερό και ισότιμη αντιμετώπιση με τους άλλους συνδημότες.
Νίκος Γ. Μουρκούσης
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου
Επικεφαλής παράταξης «Συνεργασία Πολιτών»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ