Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Οι πρώτοι στόχοι του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

Αιτωλοακαρνάνες δημοσιογράφοι με μεγάλη διαδρομή στο χώρο αλλά και νεώτεροι, ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους αλλά και συναισθανόμενοι την ευθύνη για κοινό αγώνα για το μέλλον του, συστρατεύθηκαν ιδρύοντας έναν σύλλογο με έδρα μεν στην Αθήνα αλλά με.... σκοπό σε αυτόν να συσπειρωθούν άνθρωποι των ΜΜΕ που εργάζονται σε όλη τη χώρα αλλά και εκτός αυτής. 
Και πράγματι, η πορεία εγγραφής νέων μελών προχωρά με άκρως ικανοποιητικό ρυθμό.

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν προ ημερών μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου τα οποία είχαν συναντήσεις με τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου, με εκπρόσωπους της Ένωσης Ξενοδόχων και της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και με συναδέλφους τους δημοσιογράφους.

Στη συνάντηση στο δημαρχείο Αγρινίου έδωσαν το παρόν ο πρόεδρος του Συλλόγου Π.Σόμπολος, ο αντιπρόεδρος Κωστής Τσιακανίκας, η Οργανωτική Γραμματέας Ράνια Τραγόμαλλου, η αναπληρωτής Ταμίας Κική Παππά και το μέλος Χρήστος Μπόκας. Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Γ.Παπαναστασίου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα της περιοχής και το διεκδικητικό πλαίσιο του δήμου.

Σε δηλώσεις του με αφορμή τη συνάντηση αυτή ο Πάνος Σόμπολος αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου υπογραμμίζοντας πως θα είναι ακομμάτιστος, ενεργός και όχι «σφραγίδα», θα συνεργάζεται με τους τοπικούς φορείς και τις τοπικές αρχές και θα συμβάλλει στην προβολή του νομού και στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνάντηση και την ίδρυση του συλλόγου υπογραμμίζοντας τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει αυτός. 

Οπως τονίστηκε από τα μέλη του Συλλόγου, αυτός δεν είναι συνδικαλιστικό σωματείο και τα μέλη του ενώνουν τις δυνάμεις τους ,μακριά από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες με σκοπό την προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων της κοινής πατρίδας των μελών, της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και να προωθούνται λύσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται συναντήσεις με τους Υπουργούς Σπίρτζη,Γαβρόγλου,Κουντουρά και Κονιόρδου,αφού τα πρώτα θέματα που επείγει να συζητηθούν είναι οι έξοδοι της Ιόνιας Οδού(που δεν έχουν σχεδιαστεί!),το Πανεπιστήμιο Αγρινίου,τα ΤΕΙ Μεσολογγίου,το Επιχειρηματικό Πάρκο Αγρινίου, η αξιοποίηση των πολιτιστικών θησαυρών και η προβολή των τουριστικών δυνατοτήτων του νομού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ