Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Καταδικάστηκε σε Α' βαθμό ο οδηγός του λεωφορείου για το δυστύχημα στον κόμβο του Νοσοκομείου Αγρινίου

Σε τρία χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικής βλάβης καταδικάστηκε, σε πρώτο βαθμό, ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που στις 9 Δεκεμβρίου 2013 είχε συγκρουστεί με Ι.Χ. στον κόμβο του... Νοσοκομείου Αγρινίου επί της εθνικής οδού Αγρινίου-Αντιρρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 77χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.
Όπως είχε γράψει τότε το agriniopress.gr, και είχαμε αναδημοσιεύσει με σχετικό μας σχόλιο (Δείτε εδώ), από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων εκτός από το θανάσιμο τραυματισμό του 77χρονου, είχε τραυματιστεί σοβαρά και ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες του οχήματος, καθώς χρειάστηκε να χειρουργηθεί με τραύματα στο θώρακα.

Από την πλευρά της η οικογένεια δήλωσε για την απόφαση:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος στις 9 Δεκεμβρίου 2013 στο οποίο έχασε τη ζωή του ο δικηγόρος Νικόλαος Νικάκης, σας ενημερώνουμε ότι στις 6 Απριλίου 2017 , το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου καταδίκασε τον οδηγό του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη σύμφωνα με το κατηγορητήριο (παράβαση του φωτεινού σηματοδότη και υπέρβαση του ορίου ταχύτητας)”.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει, αφού ο οδηγός του λεωφορείου έχει καταθέσει έφεση και αναμένεται η απόφαση σε β' βαθμό. όπου ισχύει έως τότε το τεκμήριο της αθωότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ