Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Ανδρέας Παπανδρέου και Νίκος Τεμπονέρας τα δύο "ηχηρά" ονόματα των σηράγγων της Ολυμπίας Οδού

Δείτε τα ονόματα που δόθηκαν στις υπόλοιπες 
Στην ονομασία των νέων σηράγγων της Ολυμπίας Οδού, στο τμήμα Κόρινθος-Πάτρα, προχώρησε σήμερα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας τον έντονο συμβολισμό των ονομάτων και... τα μηνύματα που εκπέμπουν.
Από τα ονόματα αυτά που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι του πρώην πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς και του δολοφονημένου από στέλεχος της ΟΝΝΕΔ καθηγητή, Νίκου Τεμπονέρα.
Στον νομό Κορινθίας, η σήραγγα στο Χελιδόνι παίρνει το όνομα του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Διογένη, ενώ στο Δερβένι και στα Μαύρα Λιθάρια των οπλαρχηγών της επανάστασης Νίκου Πετμεζά και Παναγιωτάκη Γεραρή αντίστοιχα. 
Στον νομό Αχαΐας, η σήραγγα της Αιγείρας παίρνει το όνομα του φοιτητή Πάνου Μυλωνά, της Ακράτας του καπετάν Νικήτα Νικόλαου Πολυκράτη, του Πλατάνου του ποιητή Κωστή Παλαμά, της Βολίμης το όνομα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, του Πανόρμου του Νίκου Τεμπονέρα και τέλος η σήραγγα της Παναγοπούλας παίρνει το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ