Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είχε εξ’ αρχής σχέδιο για συμφωνία με τους δανειστές - ΒΙΝΤΕΟ

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είχε εξ’ αρχής σχέδιο για συμφωνία με τους δανειστές - ΒΙΝΤΕΟ
Τη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος προανήγγειλε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Ιστορίες» .
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τις κρίσιμες στιγμές από το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης του 2015 και αναφέρθηκε στη... σχέση και στη ρήξη της με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής δεν δίστασε, επίσης, να υποστηρίξει ότι ο Πρωθυπουργός είχε εξ’ αρχής σχέδιο για συμφωνία με τους δανειστές.
Στη συνέχεια, η κ. Κωνσταντοπούλου όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε "Plan B", απάντησε χαρακτηριστικά: "H δική μου αίσθηση, από την ενημέρωση που μου έγινε, σε μια συνάντηση στο γραφείου του κ. Τσίπρα, από τον κ. Βαρουφάκη, στις 16 Μαϊου, είναι ότι υπήρχε. Γινόταν αυτή η προεξεργασία και αυτή η προετοιμασία".
Δείτε το βίντεο από τον SKAI:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ