Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ανατροπή λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο – Ιωάννινα στο Τέροβο (φωτο)

Στο 36ο χλμ της Ε.Ο Ιωαννίνων Αντιρρίου στη θέση Πλατανάκια λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων που εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο Ιωάννινα εξετράπη της πορείας του και... ανετράπη επι του οδοστρώματος 
Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας, οχήματα της Π.Υ Ιωαννίνων και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο οδηγός του οχήματος και 7 επιβάτες . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, δύο άντρες και μία γυναίκα, επιβάτες του λεωφορείου, το οποίο ανατράπηκε στις 13:30 στο Τερόβο Ιωαννίνων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. 
Η κυκλοφορία στη εθνική οδό Ιωαννίνων-Αντιρρίου, στη θέση Πλατανάκια Τέροβου έκλεισε και στα δύο ρεύματα. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ατύχημα συνέβη λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ, στο ίδιο σημείο, λόγω ολισθηρότητας «δίπλωσε» νταλίκα και έκλεισε η κυκλοφορία για έξι ώρες.
http://epirus-tv-news.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ