Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Στερνό αντίο στον τελευταίο Μαυροσκούφη του Άρη, τον Καπετάν Γιαννούτσο- ΦΩΤΟ


Στη φωτογραφία του Δημήτρη Ανάγνου βλέπετε τα ανίψια του θρυλικού Καπετάν Γιαννούτσου να τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία....
Έγινε σήμερα στις 3:00΄ το μεσημέρι στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας η κηδεία του Γιάννη Οικονόμου, του τελευταίου επιζώντα του ουλαμού.....
του Άρη Βελουχιώτη.

Ο Καπετάν Γιαννούτσος, μια από τις εμβληματικές μορφής της Εθνικής Αντίστασης, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, σε ηλικία 92 ετών. 
«Αντίο καπετάνιε επαναστάτη, καλές εφόδους στην κοιλάδα της σιωπής», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που συνόδευε τον αποχαιρετισμό προς τον Καπετάν Γιανούτσο στη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο facebook (δείτε εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ