Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Συχνές ανανεώσεις)

Η κατάσταση στην Ουκρανία, μετά τις στημένες ταραχές των τελευταίων εβδομάδων, είναι πιο κρίσιμη από ποτέ. Η υπερεθνική ελίτ, στοχεύοντας άμεσα να εντάξει στη Νέα Διεθνή Τάξη που διαχειρίζεται, την Ουκρανία, μία κρίσιμη γεωπολιτικά χώρα, ταυτόχρονα επιδιώκει να διαλυθούν τα σχέδια της Ρωσίας για τη δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης που θα λειτουργεί ξεκάθαρα ενάντια στη Νέα Διεθνή Τάξη της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης. 
Η συνέπεια είναι ότι η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή παρά να στηρίξει με κάθε μέσο την κυβέρνηση Γιανούκοβιτς, η οποία όμως κάθε άλλο παρά συνεπής.....
είναι στον αγώνα αυτό. Η έκβαση της «μάχης» αυτής επηρεάζει άμεσα τον αγώνα που δίνει και ο ελληνικός λαός απέναντι στην οικονομική, και όχι μόνο, εξαθλίωσή του, καθώς η Ευρασιατική Ένωση θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ισχυρό στήριγμα για τη δημιουργία μιας αυτοδύναμης οικονομίας μακριά από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, όπως υποστηρίζει το ΜΕΚΕΑ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23-02-14 15:30

Όπως εδώ και εβδομάδες τονίζαμε, τώρα επιβεβαιώθηκε απόλυτα ότι η «επανάσταση» (για την οποία πανηγύριζαν στην “Αριστερά”) επιβεβαιώθηκε απόλυτα ότι ήταν στην πραγματικότητα πραξικόπημε της Υ/Ε που οδηγεί σε πλήρη ενσωμάτωση της Ουκρανίας στη ΝΔΤ μέσω της ΕΕ ή στη διάσπασή της, με το ένα τμήμα στην ΕΕ και το άλλο στην Ευρασιατική Ένωση. η στη διασπαση της, με το ενα τμημα στην ΕΕ και το αλλο στην Ευρασιατικη Ενωση.

Από RT.com τελευταία ενημέρωση 13:48 GMT:

Ο εκπρόσωπος του Κόμματος των Επαρχιών Vadim Kolesnichenko κατηγόρησε “ξένους πράκτορες” για τα διαδραματιζόμενα γεγονότα:

Η κατάσταση στο Κίεβο χρειάστηκε χρόνια για να ετοιμαστεί. Ξένοι πράκτορες με επιρροή έχουν ξοδέψει πάνω από το δισ. δολάρια τα τελευταία χρόνια για να εκτελέσουν το πραξικόπημα. Τα χρήματα διοχετεύτηκαν μέσω των λεγόμενων μη-κυβερνητικών οργανώσεων”, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ITAR
Διαβάστε τη σχετική σημερινή ανάλυση του Τ. Φωτόπουλου στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία καθώς και τακτικά ανανεούμενα σχετικά άρθρα, αναδημοσιεύσεις εδώ.
Για να συνεχίσετε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ