Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Αποτελέσματα εκλογών Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νία

Μεγάλη συμμετοχή καθηγητών/τριών σήμερα στις εκλογές της Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας (ψήφισαν 859, πέρσι ψήφισαν 863 άτομα) για την ανάδειξη του νέου 9μελες Διοικητικό Συμβουλίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος έλειπαν οι 200 αναπληρωτές καθηγητές πουν δεν προσλήφθηκαν από τα μνημονιακά μέτρα Αρβανιτόπουλου. Οι εκλογές......
χαρακτηρίστηκαν από τη νέα πρωτιά της Συμμαχίας (πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ) αν και εξέλεξε μία  έδρα λιγότερη από πέρυσι αλλά και από την επιτυχία την Κίνηση Εκπαιδευτικών «Συμμετοχή» (προερχόμενοι κυρίως ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ και από τους πληροφορικούς), που στην πρώτη της παρουσία κατακτά δύο έδρες. 
Διατήρησε τη δεύτερη θέση η ΔΑΚΕ, όπως και τρεις έδρες στο Δ.Σ.
Ωστόσο ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ΔΑΚΕ πήραν λιγότερες ψήφους σε σχέση με πέρυσι (προφανώς κατευθύνθηκαν στο νέο ανεξάρτητο σχήμα) ενώ καταποντίστηκε η παράταξη που πρόσκειται στο παλαιό ΠΑΣΟΚ με μόλις 19 ψήφους. Η παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ έχασε μερικούς ψήφους και διατήρησε τη μία έδρα στο Δ.Σ. από τη β' κατανομή

Τα άκυρα-λευκά της κάλπης ήταν 76 και αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Συμμαχία Καθηγητών - Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις: 273 ψήφους και τρεις έδρες (εκλέγονται οι Καραμητσόπουλος Γιώργος, Παμποράκης Μανώλης και Πίτσας Στάθης)
Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Καθηγητών Δ.Ε. (ΔΑΚΕ): 210 ψήφους και τρεις έδρες (Βάρδιας Στάθης, Μπέστιας Γιώργος και Αδαμης Ευθύμιος)
Κίνηση Εκπαιδευτικών «Συμμετοχή»: 169 ψήφους, δύο έδρες (Καρανίκας Σωτήρης, Τζέμος Δημήτρης)
Αγωνιστική Συνεργασία (ΠΑΜΕ καθηγητών): 66 ψήφους–μία έδρα (Ζησιμοπούλου)
Ριζοσπαστική Αντιμνημονιακή Συσπείρωση (ΡΑΣ): 48 ψήφους -καμία έδρα
Προοδευτική Ενότητα Εκπαιδευτικών: 19 ψήφους- καμία έδρα
Φωτο απο http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ