Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

                 
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ   ΔΟΚΙΜΙΟΥ
ΔΟΚΙΜΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  ΤΚ 30 100
                                            ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί  Γονείς, Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί & Συνδημότες,
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου  και Νηπιαγωγείου Δοκιμίου  σας προσκαλεί στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Παιδοψυχολογίας και Συμβουλευτικής την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 – 19:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου με θέματα:
1Ανάλυση Περιπτώσεων Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying). Οι μηχανισμοί που σχετίζονται με τις συμπεριφορές καλυμμένης επιθετικότητας και βίας στο δημοτικό σχολείο. Ο εντοπισμός των συμπτωμάτων  στα  παιδιά και ο τρόπος παρέμβασης στο σχολικό περιβάλλον από τον εκπαιδευτικό »
2. «Συμπεριφορές καλυμμένης επιθετικότητας και εκφοβισμού σε παιδιά του δημοτικού σχολείου. Ο ρόλος της οικογένειας στην ανίχνευση των συμπτωμάτων του παιδικού εκφοβισμού. Συμπεριφορές και τρόποι ανίχνευσης και αντιμετώπισης της παιδικής επιθετικότητας μέσα στο ενδο-οικογενειακό περιβάλλον.»
Με εισηγητές τους:
ü  Δρ. Κουράκη Σήφη (Phd), Παιδοψυχολόγος  -  Παιδαγωγός – Νευροψυχολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, και την κα
ü  κα Χρύσα Μπλάγκα – Κουράκη, Κλινικός Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια (ζεύγους – ομάδας – οικογένειας),
Τη συζήτηση θα παρουσιάσει και θα προλογίσει η κα Παναγιώτα Κόκκοτου, Εκπαιδευτικός (Μεταπτυχιακή σπουδάστρια) με αναφορά σε ανώνυμη μελέτη περίπτωσης παιδικού – σχολικού εκφοβισμού (Bullying).

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας!

Με εκτίμηση ο πρόεδρος του Δ/Σ

                                                                  Βασίλης Π. Παπούτσης                                

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ