Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΛΠΙΚΗΣ "ΛΕΙΨΑΝΟΘΗΚΗΣ"!

Ενώ συνεχίζονται σε περιοχή του Μεσολογγίου οι έρευνες της Αστυνομίας για την ανεύρεση του ιερού λειψάνου της δεξιάς χείρας του Αγίου Πολυκάρπου που εκλάπη από την Ιερά Μονή Αμπελακιώτισσας, χωρίς πάντως αποτέλεσμα προς το παρόν, κάποιοι εκφράζουν φόβο για «επιχειρούμενη απάτη παρουσίασης κάλπικης λειψανοθήκης». 
Μάλιστα οι συγκεκριμένες καταγγελίες γίνονται μέσα από το διαδικτυακό τόπο (syletpatr.blogspot.gr) του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Πάτρας (άγνωστο αν συμφωνούν όλα τα μέλη στις κατά καιρούς αναρτήσεις του εν λόγω blog) και τον πρόεδρο του Γιάννη Πορφύρη.
Αν και οι διακινούμενες πληροφορίες συγκλίνουν πως ο δράστης της κλοπής έχει ταυτοποιηθεί στο πρόσωπο Αλβανού σεσημασμένου, στο συγκεκριμένο ιστότοπο αναφέρεται πως «ακούγεται πολύ έντονα, ότι κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν, την προκήρυξη του ποσού για την εύρεση της λειψανοθήκης της δεξιάς χείρας του ιερού λειψάνου του Αγίου Πολυκάρπου!».
Μάλιστα θέτουν αιτήματα και προτάσεις στους ανακριτές της έρευνας........ ζητώντας ,μεταξύ άλλων, την άμεση έκθεση πραγματογνωμοσύνης σε οποιοδήποτε Άγιο λείψανο παρουσιαστεί! «Έτσι θα λυθεί η απορία και θα ξεδιαλυθεί κάθε υποψία για πώληση ή κλοπή του αυθεντικού αγίου λειψάνου, που περιείχε η παλαιά και ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ λειψανοθήκη!» αναφέρουν.
Αναλυτικά διαβάστε το πλήρες κείμενο στο syletpatr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_23.html απ΄όπου και οι φωτό που δημοσιεύουμε.

2 σχόλια :

  1. Μπράβο παιδια, αναδείξτε αυτά τα θέματα!!! Δημοσιεύσετε όλες τις φωνές, τουλάχιστον τις επώνυμες!!! Για το θέμα ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΤ/ΝΕΣ είναι εσωτερικό τους θέμα. Ουτε εν κρυπτώ γίνετε, ούτε σαν ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!! Πάντα θα υπάρχει σε κάθε δημοκρατία ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ έστω και 0,01 %!!! Αν είχαν τα μέλη πλειοψηφική διαφωνία ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ!!!!! τον πρόεδρο!! Απ' ότι ξέρω ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ!!! Εχει ανακηρυχτεί ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ με τις τεράστιες δωρεές του, ΕΧΕΙ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ 14 ΦΟΡΈς ΑΠΌ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!
    ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα αγαπητοί μου δεν είναι αν συμφωνούν όλοι οι Αιτ/νες... αλλά γιατί ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΧΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ στους ενόχους....Δηλαδή σε όσους παράτησαν και δν φύλαγαν το άγιο λείψανο! Διάβασα το μοναστηρι έχει 6 καλογέρους και καθηγούμενο τον ίδιο το δεσπότη Ιερόθεο. Διάβασα παραλείψεις και ευθύνες και δεν βλέπω να λογοδοτεί;;; Τόση προστασία στην εξουσία γιατί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ