Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δεν αποκλείει ακόμα και διάσπαση του ΠΑΣΟΚ ο Π. Κουκουλόπουλος!

Οι τριβές και το ζήτημα της επόμενης μέρας στο ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ανοίξει, παρα τις προσπάθειες απο την Ιπποκράτους να παγώσει το θέμα.
Μετα τις δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μιλούν για αλλαγή Προέδρου του κόμματος, έρχεται να προστεθεί η δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλοπουλου, ο οποίος πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα.
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας την ανάγκη ριζικής αναμόρφωσης του κόμματος συντεταγμένα και αφού προηγηθεί πολιτική συζήτηση.
"Δεν μπορώ να πω ότι ανήκει στη σφαίρα του αδύνατου αυτό το ενδεχόμενο. Μοιάζει πολλές φορές σαν πιθανό", παραδέχθηκε και παράλληλα σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάει με πρόταση για πρωθυπουργία στις επόμενες εκλογές.
"Την ηγεσία την επιλέγεις με βάση το αν μπορεί να υπηρετήσει ένα σχέδιο για τη χώρα. Για το καινούργιο δεν έχουν ειπωθεί πολλά από κανένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ