Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΕΣΑ: ΓΙΑ την ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Αγρινίου για το ΧΑΡΑΤΣΙΑ της ΔΕΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
  Ο ΕΡΜΗΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1911
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8-ΑΓΡΙΝΙΟ 30100
ΤΗΛ.: 2641031569
FAX: 2641057390
e-mail: esagrinio@in.gr
http://ermaikistili.blogspot.com
ΑΓΡΙΝΙΟ: 28-11-2011
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 14816
ΑΡΙΘΜ. ΑΡΧ.: Ξ/1/ε

ΘΕΜΑ: - ΧΑΡΑΤΣΙΑ -
Ο Δήμος στην υπηρεσία των Δημοτών ή Δήμος Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών ;
-Κρίμα για το Δημοτικό Συμβούλιο ενός από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, που ταυτόχρονα οι Δημότες του στην συντριπτική - αν όχι στην απόλυτη πλειοψηφία τους - βιώνουν την πρωτόγνωρη οικονομική, κοινωνική, πολιτική κρίση σε συνθήκες πλήρους παραγωγικής και οικονομικής απαξίωσης, αυτό να μην μπορεί να σταθεί έστω στο "ύψος των περιστάσεων".
-Κρίμα για το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας όταν Δημοτικά Συμβούλια πολλών πόλεων, που συνεχώς γίνονται περισσότερα, (πολλές εξ’ αυτών όμορες πόλεις όπως η Πάτρα) έχουν ήδη πάρει ομόφωνες αποφάσεις αλλά κυρίως έχουν ......
αναλάβει δράσεις μαζί με άλλους φορείς στο πλευρό των Δημοτών, ενάντια στα χαράτσια που τους εξαθλιώνουν οικονομικά – κοινωνικά – ηθικά, αυτό περί άλλων να "τυρβάζει".
-Απογοήτευση για την συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου που σύρθηκε επί της ουσίας σε έναν ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου που δεν του ανήκει και δεν του αξίζει αντί να υιοθετήσει το αίτημα των φορέων της πόλης και των κινημάτων πολιτών και να μπει μπροστάρης στις εξελίξεις που από μόνες τους τείνουν να μας ξεπεράσουν, κρύφτηκε πίσω από νομικίστικες και αβάσιμες δικαιολογίες και εξέδωσε απλώς ένα "ψήφισμα" που προσπαθεί να πατάει σε δυο βάρκες αλλά κυρίως να μην χαλάει τις καρδιές των κυβερνώντων.
Υ.Γ.: Οι κρίσεις και τα σχόλια του Δελτίου Τύπου δεν αφορούν την Δημοτική παράταξη « Λαϊκή Συσπείρωση» που προς τιμήν της έφερε προς ψήφιση κείμενο το οποίο στην ουσία του οριοθετούσε και κάλυπτε το αίτημα των φορέων αλλά δυστυχώς απέσπασε μόνο τις δύο ψήφους του συνδυασμού.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ