Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Εκλογές Β ΕΛΜΕ: Καταποντίστηκε η ΠΑΣΚ, πρώτη η ΔΑΚΕ, δεύτερη η Συμμαχία, απο 1 έδρα ΠΑΣΚ, ΕΣΑΚ, ΡΑΣ, δείτε ποιοί εκλέγονται

Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στις εκλογές των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, μελών της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.
Με τα τελικά αποτελέσματα καταγράφεται μεγάλη πτώση της ΠΑΣΚ που στο απερχόμενο Δ.Σ. είχε τρεις έδρες και πλέον θα έχει μία έδρα όντας τρίτη δύναμη. Η ΔΑΚΕ παρέμεινε πρώτη δύναμη με ελαφρά άνοδο διατηρώντας τρεις έδρες στο Δ.Σ. Μεγάλη άνοδο εξάλλου των αριστερών δυνάμεων με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ να κατακτά τρεις έδρες στο Δ.Σ. έναντι δύο που είχε. Η ΕΣΑΚ-ΔΕΕ να διατηρεί την 1 έδρα και η ΡΑΣ να επανακτά την έδρα που είχε χάσει πέρσι.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψηφίσαν τες: 796
Έγκυρα: 709
Άκυρα-Λευκά: 87

Έλαβαν:

ΔΑΚΕ: 260-36,7% (3 έδρες), εκλέγονται: Ραχιώτης Χρήστος, Παπούτσης Φώτης, Αδάμης Ευθύμιος

Συμμαχία: 198 - 27,93% (3 έδρες), εκλέγονται: Καβαλάρης Γιάννης, Τσούκας Βαγγέλης, Καραμητσόπουλος Γιώργος
ΠΑΣΚ: 100 -14,10% (1 έδρα) εκλέγεται: Βούλγαρη Χριστίνα
ΕΣΑΚ: 92 -12,% (1 έδρα) εκλέγεται: Ζησιμοπούλου Βάσω  

ΡΑΣ: 59 -8,32% (1 έδρα) εκλέγεται: Κορδάτος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ