Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

"Ας προσέχουν μη μπερδευτούν με τα καλώδια στο Νοσοκομείο Αγρινίου!"...

Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κραμποκούκης κατά την παραλαβή από τον προκάτοχό του κ. Μπίνα αναφέρθηκε στην δημιουργία πληροφοριακού συστήματος στο φαρμακείο του νοσοκομείου, την διασύνδεση των κλινικών και του ΤΕΠ, την ψηφιοποίηση του αρχείου και την αναδιάρθρωση στο προσωπικό κ.α.

Καθαρός τεχνοκράτης ο άνθρωπος. Τους ιδιώτες θέλει να μπάσει στο νοσοκομείο και να βγάλει σε εφεδρεία το προσωπικό εφαρμόζοντας πιστά το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης και της τρόικας στην υγεία, κάτι που η ντόπια διοίκηση ίσως να "αντιδρούσε", εκτίμησαν στο γραφείο του κ. Λοβέρδου. Έτσι εξηγείτε η νέα επιλογή και αντικατάσταση του διοικητή, χωρίς να συμμεριζόμαστε την άποψη ότι υπάρχουν αναστολές σε κάποιους, που έχουν ήδη αποδεχτεί τη κυβερνητική πολιτική του μνημονίου, όπου ως «αξιωματούχοι» κάθε φορά τάσσονται να την υπηρετήσουν με φανατισμό μάλιστα, από όποια θέση το κόμμα τους το ζητήσει!
 Ο κ. Μπίνας στην ομιλία του, εκτός κάποιων γραφειοκρατικών στοιχείων που ανέφερε, αντί της ουσίας, έφθασε στο σημείο μάλιστα να μιλήσει για κάποιους "κουκουλοφόρος", για «Αναιτιολόγητη αντικατάστασή του» κ.α. υπέροχα! Δικαιολογημένη η πικρία του απο το άδειασμα που του έκαναν...
Δεν είπε όμως εάν στη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου..
 διορίστηκε απο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ως μόνιμος υπάλληλος αυτός και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης; Αυτό το αλισβερίσι του κυβερνητικού παραγοντισμού χρόνια τώρα έχει επιβάλει την «άνωση των μετρίων» σε κρατικά αξιώματα...

Η στάση τους τόσο καιρό στη διοίκηση του νοσοκομείου επέτρεψε την υλοποίηση της αντιλαίκής κυβερνητικής πολιτικής στην υγεία και στο νομό.

Ποιός επέβαλε το εισιτήριο στον κοσμάκη; ποιοί διαχειρίζονται τις περικοπές και τις ελλείψεις σε φάρμακα, μέσα και ανθρώπινο δυναμικό; ποιοί αποδέχθηκαν τις συγχωνεύσεις των Νοσοκομείων; Ποιοί κρύβουν την αλήθεια από τον λαό της Αιτωλ/νίας για τις περιορισμένες ιατρικές υπηρεσίες που θα παρέχονται (σε δεύτερο βαθμό και σε επίπεδο εξειδικεύσεων των τμημάτων του ως μη Πανεπιστημιακού του νέου νοσοκομείου Αγρινίου), που όφειλαν να είχαν σχεδιάσει, όταν αυτό λειτουργήσει; Θα συνεχίσει να υπάρχει πρωτογενής δημόσια και δωρεάν περίθαλψη σε επίπεδο περιφερειακών κέντρων και αγροτικών ιατρείων στα χωριά μας;

Για όλα αυτά δεν έπρεπε να πουν κάτι και ο αποχωρών και παραλαβών αφού και οι δύο με υπόδειξη στελεχών της κυβέρνησης ανέλαβαν τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου.

Για αυτά τα υπαρκτά θέματα ο νέος διοικητής δεν εξήγγελλε τίποτε. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί το πρόγραμμα περιλαμβάνει πιο σκληρά μέτρα στην υγεία που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πρέπει να τα υλοποιήσει χωρίς πιέσεις και τοπικούς συναισθηματισμούς.

Πολλά καλώδια ακούστηκαν, είπε στην ομιλία του ο Πρόεδρος των εργαζομένων Βαγγέλης Μαχαλιώτης. Μήπως "στο τέλος μπερδευτούμε με τα καλώδια". Ατάκα με νόημα για τους γνωρίζοντες....
Απάντηση σε όσα ο νέος διοικητής λίγο πριν είχε εξαγγείλει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του ιδρύματος κάτι δηλαδή σαν τη λειτουργία της κυβέρνησης του ΓΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ