Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Υπογραφή Συμφώνου Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης Μεσολογγίου Ζακύνθου

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Με την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Μεσολογγίου – Ζακύνθου, από τους δημάρχους Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και Ζακύνθου Παναγιώτη Κατσούλη και Στέλιο Μποζίκη, την αδελφοποίηση του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου «Παλαμαϊκή» με το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» και το φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα των ομάδων της ΑΕΜ και της Ζακύνθου, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Ζακυνθινής αντιπροσωπείας του Δήμου και των φορέων του νησιού στο Μεσολόγγι.

Παράλληλα συμφωνήθηκαν και δρομολογήθηκαν από την πλευρά των δυο δήμων .....να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς.
 τα επόμενα βήματα, έτσι ώστε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Μεσολογγίου – Ζακύνθου
Σε αυτά περιλαμβάνονται:
Α) Η ολοκλήρωση της μελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας εντός του 2011
Β) Η κατάθεση αιτήματος προς τη Διεύθυνση Θαλάσσιων Υποθέσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, για τη θεσμοθέτηση – έγκριση της ακτοπλοϊκής γραμμής Μεσολογγίου – Ζακύνθου
Γ) Η υλοποίηση τεχνικής μελέτης προτεινόμενων έργων και παρεμβάσεων στο λιμάνι Μεσολογγίου και η κατάθεση αντίστοιχου τεχνικού δελτίου σε αντίστοιχη πρόσκληση του ΕΣΠΑ
Δ) Η διερεύνηση των δυνατοτήτων για την άμεση λειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής από το επόμενο καλοκαίρι, για τουριστικούς σκοπούς και με επιβατηγό πλοίο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ