Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ;

Σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν δυναμικές λαϊκές διαμαρτυρίες κατά της κατοχικής κυβέρνησης και των εκφραστών της. Στο Αγρίνιο στην σημερινή παρέλαση υπήρξε η αντίδραση από τους αγανακτισμένους χωρίς να συμμετέχει η πλειοψηφία των πολιτών! Έλειπε κάτι το συγκροτημένο να εκφράσει πιο δυναμικά το αγωνιστικό πατριωτικό ΟΧΙ κατά των κατακτητών. Χωρίς να υποτιμούμε την προσπάθεια των αγανακτισμένων, που έσωσαν την τιμή των πολιτών της περιοχής οι οποίοι δυστυχώς κοίταγαν σαν "χάνοι" τον εκπρόσωπο του ΛΟΤΟ.

Το ΠΑΜΕ που "ελέγχει" την εργατική τάξη της πόλης που ήταν; Γιατί ήταν απών; Δεν το αφορά η απελευθέρωση της πατρίδας με όρους κοινωνίας;

Πρέπει οι Αγρινιώτες να γίνουν μέλη του ΠΑΜΕ και τότε το κίνημα θα γίνει ....
 ταξικό; Λάθος σύντροφοι, διαβάστε και λίγο "Μαρξ" και θα δείτε ποιος έχει το δίκιο. Το κομμουνιστικό κίνημα ήταν και πατριωτικό και ενίοτε διεθνιστικό. Ναι σύντροφοι διαβάστε και λίγο Γρηγοριάδη και μετά ΠΑΜΕ για τον Βελουχιώτη που αποκαταστήσατε μετά από τόσα χρόνια απαξίωσης! ΟΧΙ εκ του ασφαλούς αντιστασιακοί;

Οι μαθητές στο Αγρίνιο αν και μόνοι, ξεπέρασαν κάθε αγωνιστική προσδοκία, τουλάχιστο σημειολογικά. Με συγκίνησε η κόρη μου που μου είπε το μεσημέρι στο σπίτι ότι "κάτι πρωτάκια δεν κατάλαβαν και έστριβαν το κεφάλι στην εξέδρα"!

Που ήταν το ΣΑΣΑ; Λες και το σύνταγμα δεν σας δίδαξε τίποτε. Κρίμα για την αριστερά. Αυτό μήπως είναι ιστορική ασυνέχεια ή αστικός καθωσπρεπισμός;

Και μη με πείτε αντικομουνιστή, γιατί στη φαρέτρα μου έχω πολλά να πω και επώνυμα τοπικά και όχι μόνο αν προκληθώ (χωρίς να εκληφθεί αυτό ως απειλή στην ιστορία της αριστεράς) διότι δεν δικαιούστε να διαγράφεται την ιστορία κανενός αγωνιστή τούτης της πόλης, στο όνομα της καθαρότητας και τόσων άλλων ανεξήγητων ιδεολογικών ακροβατισμών. Τα μεγάλα γεγονότα έγιναν από μεγάλους ανθρώπους με μεγάλες ιδέες και όχι από "φρουρούς" του κόμματος.

Η εθνική επέτειος ήταν η αφορμή












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ