Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ

 
Από το «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ», στο «ΘΑ ΚΑΙ ΑΜΑ» του Παύλου Μοσχολιού.
 Ο SUPERMAN της Αυτοδιοικήσεως

Διαβάσαμε σήμερα το πρωί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Παράταξη του κ. Παύλου Μοσχολιού για την ανάρτηση των Προγραμματικών του θέσεων στο Διαδίκτυο και συνειδητοποιήσαμε για άλλη μια φορά τον αλαζονικό τρόπο με τον οποίο ο σημερινός Δήμαρχος φέρεται όχι μόνο απέναντι στους άλλους ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ του, αλλά ακόμα και στην γλώσσα.
Με την ανύπαρκτη λέξη «ΑΝΘΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ», ο κ. Μοσχολιός, αποκαλεί  τον κ. Δημήτρη Σταμάτη και τον κ. Βασίλη Νικάκη. Αν όμως τον ακολουθήσουμε σε αυτή τη γλωσσοπλαστική λογική, μπορούμε εύλογα να υποστηρίξουμε ότι θεωρεί τον εαυτό του «ΥΠΕΡΥΠΟΨΗΦΙΟ», κάτι σαν
αυτοδιοικητικό superman δηλαδή.
Ο σοφός λαός από την άλλη, λέει, πως «άμα φτερίσει το μυρμήγκι, χάθηκε». Αν τώρα σ’ αυτό το «άμα» της αυτοδιοικητικής προσφοράς του «μυρμηγκιού που έχει φτερίσει», και στο άλλο «άμα» των χαρισμάτων που το διακρίνουν, και στο άλλο «άμα», της αοριστολογίας των προγραμματικών του δηλώσεων, «όταν τις κάνει», προσθέσει κάποιος όλα τα «θα», της κακής συρραφής των θέσεων του, τότε ο Διευρυμένος Δήμος του Αγρινίου δεν το γλυτώνει το «Θάμα» με τίποτα. Γιατί όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, το «θάμα» (αφού τον καταργήσαμε που το καταργήσαμε τον κ. Μπαμπινιώτη, ας το κάνουμε ολοκληρωτικά), εννοιολογικά τουλάχιστον, προκύπτει από το «θα» και το «άμα». Με άλλα λόγια, μετά το χρήσιμο για την αλλαγή του 81 και περήφανο για το λαό τότε «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ» του Αντρέα Παπανδρέου, φτάσαμε στο «ΘΑ ΚΑΙ ΑΜΑ» του κ. Μοσχολιού.

Μήνυμα: Έπεται και το σχόλιο στις προγραμματικές θέσεις του υποψηφίου δημάρχου κ. Μοσχολιού.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ