Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Περιοδείες του Γ. Παπαναστασίου

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ναύπακτο, για την εορτή του πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημητρίου, παρέστη το πρωί της Τρίτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Παπαναστασίου, ο οποίος αργότερα επισκέφθηκε και το Αντίρριο, όπου συναντήθηκε με στελέχη και μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Το απόγευμα της Τρίτης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» περιόδευσε στις περιοχές της Αιγείρας, της Άνω Ακράτας, του Διακοπτού και του Αιγίου, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχές του προς όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Μάλιστα, στα πλαίσια αυτά, είχε τηλεφωνικές επαφές και συναντήσεις για ευχές, με το νομάρχη Αχαΐας και υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων, κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο, τον επίσης υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων, κ. Δημήτρη Αϊβαλή, τον πολιτευτή και υποψήφιο δήμαρχο Αιγιάλειας, κ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και τον δήμαρχο Συμπολιτείας και υποψήφιο δήμαρχο Αιγιάλειας, κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Σε όλους εξέφρασε ευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας ότι πέρα από πολιτικές διαφορές, η Δυτική Ελλάδα έχει ανάγκη από σύνθεση και ομοψυχία για να αποτινάξει την υπανάπτυξη που την μαστίζει και ο ίδιος, από την θέση του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη με τη δύναμη και την θέληση του λαού, θα επιδιώξει τη σύνθεση και τη συνεργασία όλων των δυνάμεων, κοιτώντας στα μάτια και στις καρδιές όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Την Τετάρτη, ο κ. Παπαναστασίου θα βρεθεί στην Πάτρα, όπου από τις 11 έως τις 12 το μεσημέρι θα δεχτεί φίλους και πολίτες στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού του, (Ερμού 36). Ακολούθως, θα επισκεφθεί την λαϊκή αγορά της Αγ. Βαρβάρας, ενώ το απόγευμα θα φτάσει στα Καλάβρυτα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, ο κ. Παπαναστασίου θα παραβρεθεί στις επετειακές εκδηλώσεις του «Όχι» στην πόλη των Καλαβρύτων, ενώ μετά θα φτάσει στην Κλειτορία για να συναντηθεί με πολίτες της περιοχής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΚΥΛΛΗΝΗ

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα φτάσει στην Κυλλήνη, όπου μαζί με μέλη του συνδυασμού του, θα ενημερωθεί αναλυτικά από τους τοπικούς φορείς για τις ζημιές που έγιναν στην περιοχή εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ΣΤ. ΔΗΜΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Τέλος, να σημειωθεί ότι για τις 8.30 μ.μ. της Παρασκευής, προγραμματίζονται τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» στην Πάτρα, παρουσία του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρου Δήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ