Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Η ρύθμιση του 20% σε συγκεκριμένους καταστηματάρχες θα διευρυνθεί στο σύνολο των καταστηματαρχών ως πρώτο μέτρο οικονομικής ανάσας.
Μια δέσμη μέτρων για την οικονομική βιωσιμότητα των καταστημάτων μαζικής εστίασης και αναψυχής διατύπωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης κατά τη συνάντηση που είχε χθες με τους επαγγελματίες του κλάδου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο νυν πρόεδρος των επαγγελματιών Ηλίας Καλλέργης, ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Φασούλης και αρκετοί επαγγελματίες.
Ο κ. Σταμάτης άκουσε τα παράπονα των επαγγελματιών και του προέδρου οι οποίοι περιέγραψαν την σημερινή κατάσταση που βιώνουν με μελανά χρώματα.
Επειδή το Αγρίνιο έχει μια ιδιαίτερη προσφορά στην παροχή υπηρεσιών σε αυτό τον κλάδο, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου επισήμανε ότι πρέπει να στηριχτούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του χώρου, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να μπορέσουν να λειτουργήσουν με προοπτική βιωσιμότητας, με μια σειρά συγκεκριμένων μέτρων και δράσεων σε συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή. 
Η πολυσυζητημένη ρύθμιση του 20% για συγκεκριμένους καταστηματάρχες θα διευρυνθεί στο σύνολο των καταστηματαρχών ως πρώτο μέτρο οικονομικής ανάσας.
Ο κ. Σταμάτης επισήμανε ότι είναι ζήτημα πνοής για τους επαγγελματίες η αισθητική αναβάθμιση του κέντρου της πόλης με λυόμενες κατασκευές, για τη φιλοξενία των πολιτών στα κεντρικά καταστήματα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ