Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Παραιτήθηκε ο Σταύρος Καμμένος από το ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου (video)

Την παραίτηση του από τη θέση του Συντονιστή στην οργάνωση μελών Αγρινίου, από μέλος στη Νομαρχιακή Επιτροπή, και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλλε ο Δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Καμμένος. Όπως δηλώνει στον.... Αχελώο ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, στη σωστή όμως κατεύθυνση, γιατί με τον τρόπο αυτό προστατεύονται τα τοπικά στελέχη από κυβερνητικές αποφάσεις ερήμην των κομματικών οργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ