Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Πορεία στη Μεσοχώρα για να πέσει το φράγμα

Χτες, παραμονή της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, πολίτες και κινήματα από αρκετές πόλεις και περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Χαλκιδική) που συμμετέχουν στο «Δίκτυο Μεσοχώρα – Αχελώος SOS», συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Μεσοχώρας, για να.... στηρίξουν τον αγώνα του «Συλλόγου Κατακλυζομένων» της περιοχής και να διαδηλώσουν ενάντια σε ένα τεράστιο περιβαλλοντικό, οικονομικό και πολιτιστικό έγκλημα, το οποίο και η σημερινή κυβέρνηση επιμένει, με πλάγιο και μεθοδευμένο τρόπο, να συνεχίζει, παρά τις επτά ακυρωτικές αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας και παρά τον νικηφόρο σε θεσμικό και κοινωνικό αγώνα των κινημάτων, των περιβαλλοντικών οργανώσεων και των φορέων της Αιτωλοακαρνανίας για την αποτροπή του.
Δείτε το αναλυτικό φωτο-ρεπορτάζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ