Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

ΠΔΕ: Στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το επικαιροποιημένο Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, εξαιτίας δασικών πυρκαγιών

Το επικαιροποιημένο Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, εξαιτίας δασικών πυρκαγιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2017, τίθεται προς έγκριση στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και στρατηγικό σχεδιασμό, σχετικά με την...
αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, ο οποίος απαντά στις πραγματικές ανάγκες που έχει η περιοχή μας και λαμβάνει υπόψη την υφιστάμενη κατάσταση με τις τυχόν αδυναμίες που έχει κάθε φορέας και οργανισμός, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η 11η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, θα γίνει αύριο Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 3 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).
«Μέσα από τη στενή συνεργασία που έχουμε με την Πολιτική Προστασία, όλες τις Αρχές, τους φορείς, τους εθελοντές, προσπαθούμε κάθε χρόνο όλοι να συμβάλλουμε τα μέγιστα ώστε να μειωθεί κάθε κίνδυνος για τους συμπολίτες μας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Επίσης, στην ημερήσια διάταξη συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, τα θέματα της πρότασης Κατάρτισης Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2017, η έγκριση της πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης του νέου έργου «Μετατροπή Εγκαταστάσεων ΑΣΟ σε εκθεσιακό χώρο» κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ