Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., που συνεδρίασε για να εκτιμήσει την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τις όποιες «βελτιωτικές» προτάσεις κατατέθηκαν, αποφάσισε...
ομόφωνα τη συνέχιση των κινητοποιήσεων υπερασπιζόμενη την πρόταση Νόμου που κατέθεσε.
Εκτίμησε επίσης ότι η τροπολογία όπως κατατέθηκε στη Βουλή από το Υπουργείο Εσωτερικών, δεν διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας των συμβασιούχων που εργάζονται σήμερα στους Ο.Τ.Α. και δεν διασφαλίζεται ο Δημόσιος και Κοινωνικός χαρακτήρας των Υπηρεσιών Καθαριότητας.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θεωρεί ότι, η κυβέρνηση με τις προτάσεις της προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Μεταθέτει το πρόβλημα στους Δημάρχους και σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται η προκήρυξη ακόμα και των 2.500 θέσεων εργασίας.
Ο αγώνας για την μετατροπή των συμβάσεων, όσων εργάζονται με παρατάσεις εργασίας σε Αορίστου Χρόνου και για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα, είναι αγώνας που έρχεται σε σύγκρουση με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης και των δανειστών και επομένως ο μόνος τρόπος διασφάλισης τους είναι η συνέχιση του αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και ενότητα.
Η Εκτελεστική Επιτροπή  της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τέλος, καλεί όλα τα Σωματεία να ενισχύσουν την περιφρούρηση των αμαξοστασίων και των Χ.Υ.Τ.Α. όλης της χώρας, να μην λυγίσουν μπροστά στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς και να συμμετάσχουν καθολικά στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, την ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 και στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα, στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Με τον μαζικό, ενωτικό και αποφασιστικό μας αγώνα μπορούμε να  νικήσουμε και να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας όλων των συμβασιούχων.
Καλούμε όλα τα συνδικάτα του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα να  εκφράσουν ενεργά την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να συμμετάσχουν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2017. Ήδη, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε Παναττική Στάση Εργασίας όλων των εργαζομένων του Δημοσίου και τη συμμετοχή τους στο Συλλαλητήριο.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ