Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Εγκρίθηκε το δάνειο ύψους 1.107.000 € στον Δήμο Ξηρομέρου. Καλοφόρετο το φέσι.

Με απόφαση που πάρθηκε στην υπ' αριθμόν 3614 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που έγινε την 1η Ιουνίου 2017, αποφασίστηκε η έγκριση τοκοχρεολυτικού δανείου ύψους... 1.107.000 € και διάρκειας 10 ετών.
Το δάνειο χορηγείται για τη χρηματοδότηση των χρεών του Δήμου Ξηρομέρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, που προέρχονται από πάσης φύσεως δαπάνες, για την ισοσκέλιση του Προϋπολογισμού του έτους 2017, σύμφωνα µε το άρθρο 43 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47/Α/11.5.2015).
Εμείς θα πούμε καλοφόρετο το φέσι και για τις δικές μας απόψεις δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο, αλλά θα σας παραπέμψουμε σε παλαιότερη μας ανάρτηση (δείτε εδώ).
Για όσους θέλουν να μάθουν πως «οι όμορφοι Δήμοι, όμορφα χρεώνονται», ας δουν τα ηχογραφημένα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της απόφασης σύναψης του δανείου (δείτε εδώ).
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της έγκρισης του δανείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ