Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Απίστευτες γκάφες με τα ανασφάλιστα οχήματα - Έστειλαν πρόστιμα και σε ανθρώπους χωρίς... αυτοκίνητο

Με λάθη, τα οποία προκαλούν εκνευρισμό στους απανταχού φορολογούμενους, συνοδεύτηκε η ομαδική αποστολή των... λυπητερών από την ΑΑΔΕ προς τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων
Μάλιστα, φαίνεται ότι το σύστημα διασταύρωσης της Ανεξάρτητης Αρχής είχε... δυσλειτουργίες, καθώς το pontiki.gr και όχι μόνο έχει ήδη δεχθεί καταγγελίες από παραλήπτες των... μπιλιέτων με το πρόστιμο των 250 ευρώ.
Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ένας Έλληνας ο οποίος από το 2011 έχει μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, και ο οποίος πριν φύγει πούλησε το αυτοκίνητό του. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια έχει επισκεφθεί την Ελλάδα μόλις δύο φορές για διακοπές, δέχθηκε στο e-mail του το... ραβασάκι της ΑΑΔΕ.
Αντίστοιχες περιπτώσεις καταγράφονται και από άλλους Έλληνες που ζουν τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο εξωτερικό, γεγονός που τους έχει θορυβήσει.
Υπάρχουν δίκυκλα, που η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 250 ευρώ και έχουν εγκαταλειφθεί, από τους ιδιοκτήτες τους, τα οποία δεν κυκλοφορούν λόγω παλιότατης ή φυσιολογικής βλάβης, αλλα διατηρούν ίσως τις πινακίδες για συναισθηματικούς λόγους, και τους ήρθε το πρόστιμο - χαράτσι!!!
Έλεος το ελληνικό κράτος έγινε εισπράκτορας των ιδιωτικών εταιρειών; 
Άμεσα οφείλει η κυβέρνηση να επανεξετάσει το θέμα και να δοθεί η δυνατότητα μεταβατικά να σφαλιστούν τα οχήματα εκείνα που είναι σε κυκλοφορία, χωρίς το πρόστιμο βέβαια, όπου στην σημερινή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι δυστυχείς Έλληνες δεν ξέρουν τι να πρωτοπληρώσουν .... 
Με πληροφορίες pontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ