Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΕ ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

κ. Καραπάνο, Εγώ ό,τι ξέρω το αποδεικνύω με στοιχεία και δημόσια.
Αφήστε τη σπέκουλα, τη λάσπη και τα παραμύθια
ΕΛΑΤΕ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ,
Να ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ του ΔΗΜΟΥ
Επανειλημμένως αυτά τα τρία χρόνια, σας έχουμε προκαλέσει ακόμη και με συνέντευξη τύπου, να δημοσιοποιήσετε το σύνολο των οικονομικών στοιχείων που αφορούν το δήμο και να προσέλθετε μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες σε δημόσια συζήτηση για την οικονομική διαχείριση, επί θητείας μας και δικής σας θητείας.
Στον απολογισμό παρωδία δε της πρώτης σας χρονιάς, δεσμευτήκατε εντός...
του Δημοτικού Συμβουλίου ««πως θα δώσετε άμεσα τα οικονομικά στοιχεία στη δημοσιότητα».
Ακόμη τα περιμένουμε, όπως και τις απαντήσεις της υπηρεσίας στις συνεχείς μας αιτήσεις, ώστε να μας παρασχεθούν τα στοιχεία αυτά…
Αντί αυτών, τη μια ανακαλύπτετε «χρέος νοικιασμένου αυτοκινήτου», την άλλη «χρέος σε ανώνυμο ξενοδοχείο» και τώρα για να συσκοτίσετε το σκάνδαλο των διαταγών πληρωμών των 130.000 € σ’ ένα επιχειρηματία και την ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ που υπεστήκατε από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος & Πρασίνου για τα προ μιας εβδομάδας ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ, ξαφνικά ανακαλύψατε και ρίξατε στην επικοινωνιακή πιάτσα νέα σπέκουλα για «χρέος 670 χιλ € που κληρονομήσατε από εμάς μέσω δικαστικών αποφάσεων».
Για να τελειώνει λοιπόν το νέο σας παραμυθάκι και επειδή διατηρούμε μικρές προσδοκίες πως επισήμως και αναλυτικά θα μας δώσετε τα στοιχεία για τα «περίπου 670 χιλ €» που αναφέρατε, απαντήστε τουλάχιστον δημόσια στα δυο παρακάτω ερωτήματα:
1ο) Αν υποθέσουμε ότι η οφειλή του δήμου προς τρίτους που αναφέρατε είναι πραγματική, παρ’ όλο που σπανίως λέτε την αλήθεια, ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ από αυτό το ποσό ΑΦΟΡΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ και μάλιστα με ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΙΡΕΤΩΝ;
2ο) ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ από αυτό το ποσό ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, είτε του τότε ΔΗΜΑΡΧΟΥ είτε των τότε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ και ΠΟΙΩΝ;
Σας θυμίζουμε γιατί μπορεί τώρα «τυχαία να ξεχαστείτε», ότι μια εβδομάδα πριν είπατε στην εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ», πως «σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το νομικό τμήμα του δήμου, φαίνεται ότι πολλές από τις αναθέσεις της περιόδου εκείνης έγιναν με προφορική εντολή του δημάρχου».
Για το καλό σας, ελπίζουμε να το επιβεβαιώσει και να μην σιωπήσει το νομικό τμήμα στο οποίο ήδη αποστείλαμε αίτηση. Εκτός και αν προσφύγετε ξανά στο Συμβούλιο Επικρατείας με χρήματα του δήμου για να μην πάρουμε τα στοιχεία, ακόμη και αν λάβουμε εισαγγελική παραγγελία!
κ. Καραπάνο
(Α) Αναμένουμε απάντηση στην πρόκληση μας.
Ορίστε τον τόπο και την ημέρα. «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Διαφορετικά κρυφτείτε στο «λαγούμι» σας και στο άβατο των δημοτικών υπηρεσιών και σιωπήστε.
(Β) Αναμένουμε τουλάχιστον δημόσιες, συγκεκριμένες και ξεκάθαρες απαντήσεις, στα δυο παραπάνω ερωτήματα μας.
Αν τίποτα από τα ανωτέρω δεν πράξετε, τότε προκαταβολικά σας λέμε πως είστε ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τα ψέματα σας που αφορούν την οικονομική μας διαχείριση.
Όσο για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ των διαταγών πληρωμών των 130.000 € σ’ ένα επιχειρηματία, προετοιμαστείτε γιατί η συνέχεια του δεν θα είναι ΜΟΝΟ μέσω ανακοινώσεων…

Μεσολόγγι 2 Ιουνίου 2017


Κατσούλης Παναγιώτης

Καρατσόλης Παντελής

Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ