Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

«Μύλος» η Δημοκρατική Συμπαράταξη μετά τις δηλώσεις Θεοχαρόπουλου

Πάνω που φάνηκε πως στον χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς υπάρχει μια κάποια συνεννόηση, ξέσπασε «πόλεμος» στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με αφορμή δήλωση του προέδρου της... ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλος ο οποίος ζήτησε να σχηματισθεί «κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρόσωπα κοινής αποδοχής και χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό» από την παρούσα Βουλή.

«Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα, η διαδικασία των εκλογών μπορεί να δημιουργήσει η ίδια πιστωτικό γεγονός στη χώρα πριν κλείσει η αξιολόγηση. Και με τον κίνδυνο αυτής της απαράδεκτης κυβέρνησης, η οποία πρέπει να φύγει, αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει τη χώρα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Για αυτό χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο με χρονικό ορίζοντα τη διετία και με πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησης πρόσωπα κοινής αποδοχής» είπε χαρακτηριστικά στον Βήμα fm.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος άδειασε τον κ. Θεοχαρόπουλο συντασσόμενος ουσιαστικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος διαρκώς ζητάει εκλογές. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα ότι «ο κ. Τσίπρας αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται εθνική συνεννόηση. Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει ξεκάθαρη άποψη: την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών μετά από εκλογές για να επιβάλουμε την Εθνική Συνεννόηση πριν την Εθνική καταστροφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ