Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Γαβρόγλου: «συγκεκριμένα σχέδια για τα πανεπιστημικά τμήματα στο Αγρίνιο». Τι είπε στη Βουλή για τη μετονομασία του ΔΠΦΠ (VIDEO)

Ανήγγειλε την πρόθεση του Υπουργείου για κατάργηση των Συμβουλίων Ιδρυμάτων και αντικατάστασή τους με.... Περιφερειακά Συμβούλια Ανωτάτης Εκπαίδευσης.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργου Βαρεμένου για την μετονομασία του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων με έδρα το Αγρίνιο, με αντίστοιχη κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου ανέφερε ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει πρωτοβουλία διαλόγου με την Πολυτεχνική Σχολή, την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και τους συναδέλφους καθηγητές στο Τμήμα «ώστε να γίνει μια προσπάθεια να υπάρξει μια μίνιμουμ συναίνεση, διότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία συναίνεση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σχετική ανακοίνωση του γραφείου του Γ. Βαρεμένου, η οποία συνεχίζει ως εξής:
«Ο Υπουργός συμπλήρωσε ότι η Πολιτεία πρέπει να έχει λόγο σε τέτοια θέματα έτσι ώστε στο μέλλον να αποφευχθεί η απύθμενη προχειρότητα του Σχεδίου Αθηνά που ακριβώς προέκυψε επειδή δεν υπήρξε καμία απολύτως συνεννόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ