Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ…


Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης
«Ο αγώνας του ανθρώπου ενάντια στη εξουσία…
είναι αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη…»
Μ. ΚΟΥΝΤΕΡΑ
Απάντηση σε κάθε εμμονικό, φοβικό κι άτολμο εκπρόσωπο της πολιτικής ελίτ της χώρας, που ακόμη αφελώς πιστεύει ότι είναι ο Φαραώ, ήτοι ότι συγκεντρώνει πάνω του την συλλογική ψυχή του έθνους. Σ΄όλους αυτούς που ενέχονται για... τα επτά και πλέον έτη διασυρμού της χώρας, με τις ιδιάζουσες, επιβαρυντικές, επαχθείς περιστάσεις των μνημονίων. Σ’ όλους εκείνους που έσυραν την χώρα και την μετέβαλαν επαίτη σε ξένες αυλές, καταρράκωσαν την συλλογική κοινωνική & εθνική αξιοπρέπειά, κατασυκοφάντησσαν την πολιτική λόγω & έργω, ευνούχισαν το όνειρο και την κοινωνική ελπίδα, ασέλγησαν στην παιδεία και στον πολιτισμό της χώρας, διακωμώδησαν, αποδόμησαν και ευτέλισαν διαχρονικά τους θεσμούς, ενώ σήμερα ανερυθρίαστα διατείνονται ότι θα μας σώσουν!!! Σ΄αυτούς που δεν αντιλήφθηκαν ότι, οι εχέφρονες πολίτες της χώρας μετά από μια επικίνδυνη αιώρηση ανάμεσα σε πολιτικές φωτοβολίδες και ιδεολογικές πομφόλυγες, προσδοκούν στην εμφάνιση μιας δύναμης που πολύ σύντομα, θα ανατρέψει τις υπάρχουσες, ισχύουσες ισορροπίες….

Απάντηση σ΄όλα εκείνα τα ασπόνδυλα «ερπετά» του παρωχημένου κομματικού-πολιτικού συστήματος της χώρας, με την ένοχη και δυσώδη οσμή, που διαχρονικά σιτίζονται με το δημόσιο χρήμα και δεν εννοούν να καταλάβουν ότι τα πολιτικά τεχνάσματα και οι ωραιοποιήσεις της υφιστάμενης πραγματικότητας, μήτε ξεγελούν, μήτε πλέον πείθουν κανένα!!! Σ΄αυτούς που με σημαία την βολική διγλωσσία και το διπλό πρόσωπο του Ιανού, ελλείψει πολιτικού οράματος, θάρρους και ειλικρίνειας, κρύβονται σήμερα πίσω από το πρόβλημα ενώ ταυτόχρονα, σκόπιμα και συστηματικά με όχημα την αοριστολογία και την ανεδαφική παρελθοντολογία, μεθοδεύουν, συντηρούν και επιτείνουν την κοινωνική σύγχυση!!!. Σ΄όλους αυτούς που αναπληρώνουν το κενό ιδεολογικοπολιτικού λόγου με άναρθρες, α-πολιτικές και επιζήμιες ατάκες και ταυτόχρονα με κραυγαλέες, εμμονικές διαβεβαιώσεις, επιχειρούν να μας πείσουν για την ορθότητα του σύγχρονου δόγματος (μνημόνιο) με το οποίο πρέπει να πορευθεί η χώρα!!! Σ΄εκείνους που τελικά από λίγοι, άβουλοι και θλιβεροί, έγιναν σήμερα μικροί, μοιραίοι κι αναξιόπιστοι….
Χρήστος Κ. Μακρίδης
Εκπαιδευτικός – Καθηγητής Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ