Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

Οι κτηνοτρόφοι, μαζί με συναδέλφους τους από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου, έφτασαν στο κτίριο με πομπή οχημάτων (τρακτέρ, φορτηγά, αγροτικά κλπ), έχυσαν γάλα και άχυρο (η επιλογή της ζωοτροφής διόλου τυχαία, όπως...
επισήμαναν) για να διαμαρτυρηθούν για τα γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με τους απασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα (ασφαλιστικό, φορολογικό κλπ) αλλά και τα ειδικότερα που “καίνε” τον κτηνοτροφικό τομέα , όπως το κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές του γάλακτος και του κρέατος, οι “ελληνοποιήσεις” κτηνοτροφικών προϊόντων, οι μεγάλες καθυστερήσεις στην πληρωμή επιδοτήσεων, οι καθυστερήσεις στην έκδοση αδειών σταυλικών εγκαταστάσεων, ειδικά από το Δασαρχείο της Αμφιλοχίας κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ