Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΡΙΝΙΟ: Έφυγε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Μπίτας

Μετά από ολιγόμηνη "μάχη" με την επάρατη νόσο, έφυγε από τη ζωή σήμερα ο Βαγγελης Μπίτας, γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστής στον χώρο της υγείας στο Αγρίνιο (τεχνολόγος ακτινολόγος Νοσοκομείου Αγρινίου) και αγαπητό μέλος της κοινωνίας του Αγρινίου και...
του χωριού του.

Ο Βαγγέλης Μπίτας για χρόνια ήταν μέλος της Διοίκησης των εργαζομένων του νοσοκομείου του Αγρινίου, καθώς και στενός συνεργάτης και φίλος του Παναγιώτη Κουρουμπλή, από την περίοδο που και οι δυο ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια πολιτικά δραστηριοποιήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ του όπου διατέλεσε Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης του Αγρινίου και μέλος της Δημοτικής και της Νομαρχιακής Οργάνωσης του κόμματος.

Το NewsPressAgrinio.blogspot.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο τα δύο παιδιά του, στους οικείους του, τους φίλους και συναγωνιστές του.
Υ.Γ. Η Εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή 24-2-2017 και ώρα 12 μμ στο χωριό τοN την Παλαιομάνινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ