Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

O Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου χαιρετίζει το συλλαλητήριο της Τρίτης 21-2-2017

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου χαιρετίζει και συμπαρίσταται στο συλλαλητήριο των εργαζομένων που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την Τρίτη 21 Φλεβάρη στις 7:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.
- Η νέα λαίλαπα των 3,6 δις μέτρων που έρχεται να προστεθεί στην παρατεταμένη εξοντωτική και απάνθρωπη σκληρή λιτότητα... των επτά και πλέον χρόνων, δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα (τους πελάτες μας δηλαδή, αυτούς που κρατάνε τα μαγαζιά μας ανοιχτά!!! ) μας αφορά και μας πλήττει όλους. Αφορά και πλήττει την συντριπτική πλειοψηφία της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας…τους εργαζόμενους στο σύνολό τους, τους αγρότες, τους μικρούς εμπόρους και επαγγελματοβιοτέχνες, τους επιστήμονες, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τη νεολαία…………………….
- Χρέος, καθήκον και υποχρέωση ΟΛΩΝ μας είναι να αντιπαρατεθούμε, να παλέψουμε και τελικά να ανατρέψουμε όλες τις πολιτικές που μας αφανίζουν……
- Προς το παρόν χαιρετίζουμε τον αγώνα των λίγων που τον κάνουν για το συμφέρον των πολλών, ελπίζοντας πως σύντομα αυτός θα γίνει ένας ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ απ’ όλους μας για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. 
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ