Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Καραμανλής και Μεϊμαράκης έφυγαν, μετά το “δεν παραιτούμαι” του Σαμαρά…

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά, και την ξεκάθαρη τοποθέτησή του ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την ηγεσία, ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποχώρησαν από... τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιβεβαίωσαν έτσι
την αποστασιοποίησή τους από τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία, που έναν μήνα μετά την ιστορική ήττα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά πολιτικής απαξίωσης, κάτω από το ψυχολογικό όριο του 20%.

Το κλίμα που διαμορφώνεται πλέον στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι ζοφερό.

Πηγή: ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ