Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

"ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΑΕ":Απαλλάσονται όλοι εκτός Κοντογεώργου



Ανακοινώθηκε το βούλευμα που κρίνει αθώους τους νομαρχιακούς συμβούλους και οδηγεί στο ακροατήριο τον τότε νομάρχη και πρώην Βουλευτή Κώστα Κοντογεώργο
Αθώοι κρίθηκαν οι 18 πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι της Ευρυτανίας που είχαν διωχθεί για την αμαρτωλή "ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΑΕ" ενώ ο πρώην Βουλευτής και τότε... νομάρχης οδηγείτε στο ακροατήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Prasi@Online ,το βούλευμα ανακοινώθηκε χθές απο το Συμβούλιο Εφετών της Λαμίας όπου απαλλάσσει τους νομαρχιακούς συμβούλους αναγνωριζοντας τους ότι δεν υπήρξε δόλος απο μέρους τους στην υπόθεση του δανείου των 4.7 εκ.ευρώ της Ευρυτανίας ΑΕ ,ενώ αντίθετα επιρρίπτει ευθύνες στον Κώστα Κοντογεώργο και τον οδηγεί σε δικάσιμο.
Θυμίζουμε ότι ο εισαγγελέας Καρπενησίου πριν ένα χρόνο περίπου άσκησε διώξεις για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος στον πρώην νομάρχη Κώστα Κοντογεώργο και στα μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου (με εξαίρεση δύο άτομα) την περίοδο 2002-2010 για τον τρόπο με τον οποίο η Νομαρχία παρείχε εγγύηση σε εταιρεία της για να λάβει υπέρογκο δάνειο 4,7 εκ. ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τότε , επιβλήθηκε καταβολή εγγύησης 60.000 ευρώ στον Κώστα Κοντογεώργο και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε 18 μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου που υπηρέτησαν έως τα τέλη του 2010.
Η υπόθεση είχε μεταβιβαστεί στον Εισαγγελέα Εφετών της Λαμίας, οποίος θα έκρινε αν το ζήτημα θα τεθεί στο ακροατήριο ή θα πρέπει να εισηγηθεί στο Συμβούλιο Εφετών της Λαμίας την απαλλαγή όλων με βούλευμα.
Περισσότερα για το σοβαρό αυτό ζήτημα που απασχολεί τα τελευταία χρόνια την κοινή γνώμη αλλά και ολόκληρο το βούλευμα ..σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ