Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΑΚΑΚΙΑ ΚΟΡΔΟΣΗ - ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

Ακακία Κορδόση: Αιώνια παρακαταθήκη 
Η απώλεια της Ακακίας Κορδόση αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην πνευματική ζωή του τόπου μας. Μια παρουσία που με τον δικό της τρόπο, την διεισδυτική ματιά στα πράγματα και... 
την γοητευτική και δημιουργική γραφίδα της, λάμπρυνε όχι μόνο τον πνευματικό βίο του Μεσολογγίου, αλλά και τα ελληνικά γράμματα.
Η φωνή των Μεσολογγιτών, η υπερβατική συγγραφέας, ο πνευματικός άνθρωπος που τιμήθηκε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό δεν είναι πια κοντά μας. Θα μας συντροφεύει όμως η γλυκιά της παρουσία, η ανεπιτήδευτη πνευματικότητά της και το σεμνό της ύφος.
Αιώνια λοιπόν η παρακαταθήκη από αυτήν που έκανε το όνειρο πράξη και την ελπίδα ζωή. Οι δρόμοι που η Ακακία άνοιξε μας οδηγούν σε βαθιά περίσκεψη και προβληματισμό σχετικά με το τι πρέπει σήμερα να ακολουθήσουμε. Σε κάθε περίπτωση το παράδειγμά της θα μας καθοδηγεί.

Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους και τους δικούς της ανθρώπους. 

Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής Συνδυασμού
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Δημ. Σύμβουλος
Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ