Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η ΟΕΣΒΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ
(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.)
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ  8  -  ΑΓΡΙΝΙΟ   Τ.Κ.  30100
Τηλ.: 2641031569  -  Fax: 2641057390
Αγρίνιο:31-3-2015
Αρ.Πρωτ.:1875 
Η ΟΕΣΒΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ.  
Η Κυριακή των Βαΐων στις 5 Απριλίου περιλαμβάνεται ανάμεσα στις οκτώ Κυριακές που επιτρέπεται προαιρετικά το άνοιγμα των καταστημάτων.
Η ΟΕΣΒΔΕΝ με αφορμή το γεγονός αυτό επανέρχεται για άλλη μια φορά για να επαναλάβει τη θέση της για μία μόνο Κυριακή ανοιχτά το χρόνο, αυτή προ των.....
Χριστουγέννων,  καλεί δε  τους Εμπορικούς Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας  να  ζητήσουν από τα μέλη τους για την  Κυριακή των Βαΐων στις 5 Απριλίου τα καταστήματα να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ  και  να στηρίξουν τη θέση της για Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας  και ταυτόχρονα το αίτημα για ωράριο λειτουργίας 48 ώρες την εβδομάδα για όλα τα καταστήματα με τρία απογεύματα κλειστά. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.  

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ                       ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ