Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΕΠΣΝΑ: Κυπελλούχος η Φλόγα Παλαιομάνινας

Παίζοντας καλύτερα από τον αντίπαλό της η Φλόγα Παλαιομάνινας στέφτηκε Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας κερδίζοντας με 1-0 τον Ατρόμητο Αντιρρίου.
Στην παρθενική της εμφάνιση σε τελικό η ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη κατέκτησε και τον πρώτο τίτλο. Χρυσός σκόρερ ο Νίκος Κοντοπάνος στο 16' για τη Φλόγα που είχε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι.
Το φίλμ του αγώνα: 
16' Γκολ 0-1 Ο Μικελάτος έβγαλε την κάθετη πάσα στον Κοντοπάνο που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα τον Φλωρόπουλο
24'   Σέντρα Καλοκαίρη ο Μικελάτος έπιασε την κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι
34'   Σουτ Αλεξόπουλου απέκρουσε ο Ρόκκος
42' Ο Μικελάτος έκανε την πάσα βγάζοντας τετ-α-τετ τον Κοντοπάνο που έκανε το πλασέ άουτ
47' Απ'ευθείας κόρνερ του Νούλα έδιωξε ο Φλωρόπουλος
62' Κόρνερ Τζουλιάνο κεφαλιά Καντάνη στο πρώτο δοκάρι ελάχιστα άουτ
64' Σουτ Μικελάτου ο Φλωρόπουλος αποκρούει δύσκολα 
67' Ο Νούλας έκανε την πάσα στον Μικελάτο που μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ ελάχιστα άουτ
72' Ο Κοντοπάνος έκανε την πάσα στον Μικελάτο που ξεκίνησε από το κέντρο, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ
85' Γύρισμα μέςσα στην περιοχή του Σκανιά σουτ Παπαποστόλου ο Καντάνης διώχνει πάνω στην γραμμή και στη συνέχεια δίνεται οφσάιντ. Ο αγώνας διεκόπη για λίγο λόγω ρίψεως αντικειμένων.

Ατρόμητος Ανιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (91' Κάκκος Δ.), Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Δημητρόπουλος, Παπαποστόλου, Βαρελάς (57' Σκανιάς), Πετσίνης, Αλεξόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κάκκος Β. (78' Μπανιάς)
Φλόγα Παλαιομάνινας (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαρόποπουλος, Κουρσάρης, καντάνης, Τζουλιάνο (91' Κόκκαλης), Μακρής, Νούλας (78' Χονδρογιάννης), Μικελάτος (95' ξένος), Κοντοπάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ